Massage brøndby wellness helsingør

massage brøndby wellness helsingør

netop dit behov. Skal livet være skønnere og du. Helsingør bør du måske besøge Original Thai. Original Thai Massage Helsingør Thai Energy Wellness - Professionel Thai Massage for Tantra - a sensual and sexual massage in Brøndby Strand Stress, hovedpine, eller ømme muskler? Dine smerter lindres hurtigt med et besøg. Et visit hos Original Thai. Massage sikrer dig fuld tilfredshed! Måske pt den bedste massage i, helsingør ifølge nogle kunder!

Velkommen til Wanthong Wellness: Massage brøndby wellness helsingør

Du kunne også prøve vores sportmassage, hvor vi ved 30 minutters varighed udelukkende koncentrerer os på de muskler der er ømme. Der ud over forbedres blodcirkulationen og strømmene i lymfesystemet. Har du ømme muskler enten pga. Jamnong Sangkaew er certificerede og har mere en 17 års erfaring med ren massage. Smilla, frida, vicki, claudia, angela, stedet.

Thaimassage i Glostrup: Massage brøndby wellness helsingør

Oliemassage er en Full Body Massage fra fødderne til hovedet efter en forudbestemt sekvens, hvor man inddrager alle sider af kroppen. Nikkia, silje, angelina, alessia, claire, freya, chanel. Vi er en nystartet massage klinik på Valbylanggade med et spændende nyt personalehold. Trods dens hårdhed for massagen dig samtidigt til, at slappe. Da den kræver den fulde indsats af massørens kræfter og kropsvægt er den dyre en de andre mere bløde massager. Åbningstider er mandag-søndag.00-21.30, online Booking. Vi understøtter vores massage med en stemningsfuld atmosfære af passende belysning og afslappende musik. Louisa, amalie, simone, amanda, sawannah, jasmin, karla. Denne massage minder mere om olie massage, men er en hårdere, da der bliver gået i dybden med de muskler som er ømme for at få løsnet dem. Dens primære formod er afslapning, velvære og øget blodcirkulationen. Ved hjælp af denne type af massage er det muligt at afkorte den periode som musklerne har behov for at slappe af mellem trainingsintervallerne. Thai Energy Wellness byder dig velkommen til en Thai Massage der giver dig Energien tilbage efter en stressende dag. Valentina TS, honnie, paris, melissa, denise, bianca. Efter massagen byder vi på en kop te eller intim massage århus erotiske oplevelser kaffe. Massagen af reflekspunkter har indflydelse på hele kroppen og stimmulerer funktionen af de indre organer. Nakke og Skulder Massage, lindrer muskelspændinger i nakke og skulder området. Hvis du ikke har den tid eller måske vil prøve om vores massage er noget til dig, kunne du starte med en skulder nakke massage eller fodmassage, hvor man kan nøjes med 20 til 30 minutter. Arbejde eller sport vil denne massage være et godt valg. Sport Massage Sportmassage er ikke en traditionel massage form i Thailand.

0 tanker om “Massage brøndby wellness helsingør

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *